Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=7pyyax
    Вова, това е автомобила за теб
    Не бях виждал 159 с климатик
    Тази най вероятно е Белгийска.
    Половината там са такива - 120 коня мотора и климатик.
    Някакви орязани ЕКО-ДАНЪЧНО варианти. Нали от зор за кола се бях засилил чак до там да ходя.

Даже ако си спомняте преди време питах тоя мотор каква му е разликата със 150кноьовия.
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      И кво по-точно не те кефи на снимките ?
      Че е с ниско ниво на оборудване ли ?

Колата е много добра. С изключително запазен алфатекс. Обаче изобщо тука не мислех и да я споменавам щото ще донесете вода от Девин едва ли не .. щото е с 8v мотора и почти няма екстри. Нали всички тука искате Ti-ки за по 10 бона с всички екстри на малко километри и без нито една забележка.
      Ами, не ме кефи това че е с климатик !!! Няма круиз ! И този афатекс или каквото е там в този си вид ако ще сега от завода да е излязъл - не ме кефи !
      И да искаме Ти аики даже за 8 бона.
      А ти когато си купуваш кола каква търсиш ? Базов модел на най високата цена ?
      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
        Ами, не ме кефи това че е с климатик !!! Няма круиз ! И този афатекс или каквото е там в този си вид ако ще сега от завода да е излязъл - не ме кефи !
        И да искаме Ти аики даже за 8 бона.
        А ти когато си купуваш кола каква търсиш ? Базов модел на най високата цена ?
        Имаме 2-ма колеги тук, които изобщо не пускат A/C никога през годината. Не им понася ли .. не знам. Принципно говоря, че не е нужно да изкарвате колата кенеф и да редите емотикони с говна за нея .. щото колата е наистина много добра. Аз продавам 159 и умишлено не я пускам в този форум, щото знам, че ше я изкарате курник, а реално никой даже не е дошъл да я види. Търсиш високото ниво на оборудване с голям мотор - това е ОК. Аз като купувам кола за себе си гледам да е запазена, на малко километри, технически и интериорно ОК и така .. боли ме фара, че седалката примерно нема да има обдухване на ташаците и/или някоя друга екстра, която я съм я ползвал, я не. Та това е в общи линии. Чисто и просто не коментирайте нещо без да сте го видяли, тествали и т.н. - не говоря персонално, а по принцип към всички.

Поздрави, пийс и успех с търсенето ..
        Last edited by DiStefano; d.m.y г., 10:22.
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
          Имаме 2-ма колеги тук, които изобщо не пускат A/C никога през годината. Не им понася ли .. не знам. Принципно говоря, че не е нужно да изкарвате колата кенеф и да редите емотикони с говна за нея .. щото колата е наистина много добра. Аз продавам 159 и умишлено не я пускам в този форум, щото знам, че ше я изкарате курник, а реално никой даже не е дошъл да я види. Търсиш високото ниво на оборудване с голям мотор - това е ОК. Аз като купувам кола за себе си гледам да е запазена, на малко километри, технически и интериорно ОК и така .. боли ме фара, че седалката примерно нема да има обдухване на ташаците и/или някоя друга екстра, която я съм я ползвал, я не. Та това е в общи линии. Чисто и просто не коментирайте нещо без да сте го видяли, тествали и т.н. - не говоря персонално, а по принцип към всички.

дори и да е ОК колата трябва да я наакат
          sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщение
            мъри, само с цената не съм съгласен, но другото си е напълно посотижимо.

ела да ти покажа как изглежда пазен мерцедес на 17 години, на един колега. кожени седалки като нови, тапицерия без горяно, драно, рязано, волан не протрит.

външно не беше пребоядисвана до градушката.

беше на реални 140к км , но уловката е , че е карана от жена, преди него, с подарена шофьорска книжка. двигателя замина, мир на метала му!

аз лични много си пазя колата. ако купя нова, здраве и живот някой пишман шофьор да не ме дрънне, колата и след 20 години ще е като "нова"
            Повярвай ми,159 дори нова да я купиш,след 20 г. ще е доста зле,като знам какви материали използват.

---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 13:01 ----------

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение

Аз съм такъв,пускам климата точно 3-4 пъти в годината,даже сега го обслужвах и видях,че за почти 8г. е загубил само 100 гр. фреон. Круиза сега бих казал,че малко ми липсва,откакто отвориха цялата магистрала,ама не е болка за умиране,а и мога да си сложа когато поискам,срещу 80-100 лв.Коли на пазара бол,за всеки влак си има пътници,независимо с какви екстри е.
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Е аз тебе имах предвид бе тикво !
              А па за круиз като те знам къв си винкел висок има само да го риташ тоа лост с коляното.

---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:32 ----------

Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
              дори и да е ОК колата трябва да я наакат
              ма да уее ...
              Last edited by DiStefano; d.m.y г., 17:35.
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Бабите викат: пу пу да те наакат кокошките
                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• У Варна май ще се продава една 159-ка 1,9 с много екстри, само без нави и кожа. Обаче парите не са, като за нов внос
                  Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                  Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                  JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                    Ни са жалвайте, имате бая докато достигнете цифрата от изпуснатите от колегата Smok 159ки А там играем и на чуждите пазари... Мобиле, аутоскаут. де/ит/бг
                    Ся ме караш да прая спам у темата, ма не мога да не ти отговоря

Само да ти кажа, че таз от чуждите пазари можем да я броим за изпусната 2 пъти - един път аз я изпуснах, един път я изпусна на Радко италианската свръзка и сега колата още се продава. И ся ако те пуснем и тебе да звъннеш един телефон в Италия можем да я изпуснем и трети път. Да трупаме точки за класацията по най-много изпуснати
                    Last edited by Sm0k; d.m.y г., 23:18.
                    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Ши я напраим, другия път Смоки, ши я напраим - три за щастие
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• За добра 159 като изпълнение и състояние трябват не по-малко от 15 000 лева, ако ще се купува от Италия, а там избора е най-добър. След това допълнителни разходи са за обслужване, каско и регистрация. Който смята че за 7-8000 лева ще си купи читава такава кола греши, или по-скоро ще значи че имаме различни представи за читава кола.

Comment

• Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщение
                          За добра 159 като изпълнение и състояние трябват не по-малко от 15 000 лева, ако ще се купува от Италия, а там избора е най-добър. След това допълнителни разходи са за обслужване, каско и регистрация. Който смята че за 7-8000 лева ще си купи читава такава кола греши, или по-скоро ще значи че имаме различни представи за читава кола.
                          http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=7qg1c6

Веднага ти показвам една читава / не за 14 - 15 000/
                          Престанете с тези космически суми.
                          2014 в края сме не сме 2010.
                          Alfa Romeo 159 JTDm
                          Alfa Romeo 155 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Lunov Покажи съобщение
                            http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=7qg1c6

Веднага ти показвам една читава / не за 14 - 15 000/
                            Престанете с тези космически суми.
                            2014 в края сме не сме 2010.
                            Дали с каката е на тая цена или без?

Имаче гледам не е лоша, малко е постничка само.

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                              Дали с каката е на тая цена или без?

Имаче гледам не е лоша, малко е постничка само.
                              Не е постничка бе идеална си е каката, ама тя как гори, 50-100 на ден минимум, ше ти изгори дрЕйте
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                                Не е постничка бе идеална си е каката, ама тя как гори, 50-100 на ден минимум, ше ти изгори дрЕйте
                                Чшш,то тя ко с 50-100 на ден минава, напрао си е икономик...

Кат я гледам как се изпружила, бая опит и стаж в превземането на портфейли има

Comment

Working...
                                X